Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

OKULUMUZUN BEHÇE DUVARLARI ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ İŞ BİRLİĞİ İLE RESİMLER YAPILDI. RESİMLERİN İÇİNE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN BOYANDI. BU ETKİNLİK İÇİN OKUL İDAREMİZE, ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı edinmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek okul bahçemizde kitap okuduk.

Kütüphaneler Haftası kutlu olsun'

Nis

OKULUMUZ 3-A SINIFININ OKUL BAHÇESİNİ YEŞİLLENDİRME PROJESİNDE AĞAÇ DİKEN ÖĞRENCİLERİMİZE SINIF ÖĞRETMENİ İLDEN KOLA KÜÇÜKCEYLAN'A VE PROJEYE DESTEK VEREN 3-A SINIFI VELİLERİMİZE, EMEK VEREN 1-D SINIFI ÖĞRETMENİ ABDULLAH BİLAL YILMAZ ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

PROGRAMIN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 MART ÇANAKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. SERGİ İÇİN EMEK VEREN 3. SINIF ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası tatbikatını başarıyla tamamladık.

Mrt

Programda emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

OYUN VE FİZİKİ ETİNLİKLERDE 1. SINIFLARDA ÇEMBERLE ATLAMADA İLÇE İKİNCİSİ OLAN OKULUMUZ 1-B SINIFI ÖĞRENCİLERİNİ VE ÖĞRETMENİ ŞEYMA DOĞAN'I TEBRİK EDERİZ.

Şbt

OKULUMUZUN KÜTÜPHANESİNİ AKTİF KULLANAN ÖĞRENCİLERİMİZE AİLE BİREYLERİ DE EŞLİK ETTİ.

Şbt

Ock

Okulumuzda ÇEDES porjesi kapsamında Filistin ve Deprem Bölgesi için yardım kermesi düzenlenmiş olup yoğun katılımdan dolayı katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

Ock

Ocak ayı duvar gazetemizi hazırlayan Melike BALCI öğretmenimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında 19.12.2023 Salı günü saat 19:23 - 20:23 arasında öğretmen, öğrenci, veli hep birlikte kitap okuyoruz!

Etkinliğimiz Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. İrfan DANIŞMAZ'ın katılımıyla gerçekleşmiştir.

Programda emeği geçen öğretmenlerimiz, velilerimiz, okul aile birliğimize teşekkür ederiz.