Eyl

YUNUS EMRE İLKOKULU OLARAK 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA  BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ÇALIŞMA TAKVİMİ VE EĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMA TAKVİMLERİ OLUŞTURULDU.

Eyl

OKUL TANITIM BROŞÜRÜMÜZ GÜNCELLENDİ.

Eyl

Yununs Emre ilkokulu Her Kitap Bir Dünya projesi kapsamında İdare, Öğretmen, öğrenci ve çalışanlar için her sabah 9.50- 10.30 saatleri arasında okuma saati olarak belirlenmiştir.

Eyl

Okulumuzun brifing dosyası güncellenerek yeniden hazırlandı.

Eyl

Okulumuzun eklenti ve bölümlerinin eğitim öğretime, 6331 sayılı İş Sağlığı Ve güvenliği Kanunu ve kanuna bağlı yönetmeliklere, enerji verimliliği politikalara uygunkuğunun gözden geçirilmesi, gerekli güvenlik, temizlik ve sağlık tedbirlerinin (risk alanlarının belirlenmesi, aydınlatma, kamera , hijyen sosyal mesafe  vb.) alınarak rapora bağlandı.

İRMET HASTANESİ TARAFINDAN OKULUMUZA HİJYEN TEMİZLİK, SAĞLIKLI BESLENME, FİZİKSEL ETKİNLİKLER KONULU EĞİTİMLER VERİLDİ.

Kas

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Kas

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) eğitimlerinin planlaması yapılmış olup eğitim-öğretim yılı boyunca rehberlik servisimiz tarafından uygulanacaktır.

Kas

Öğretmenlerimiz ile velilerimiz çevrim içi/telefonla görüşmeler yapmaktadır.

DynED portalında okulumuz 4.sınıf öğrencilerine yönelik kullanıcı adı ve şifreler tanımlanmış olup portal etkin şekilde kullanılmaya başlanmıştır.

Değerli velilerimiz,

• Okul rehberlik servisimizin yürütmekte olduğu "Veliler Okuyor" projesi kapsamında "Beni Ödülle Cezalandırma" adlı kitap okunacaktır.
  • Gönüllü velilerimiz kitabı temin edip okuyacaklardır.
  • Velilerimizin kitabı Ocak ayına kadar bitirmeleri beklenmektedir.
  • Ocak ayında velilerimiz ile rehberlik servisimiz bir araya gelerek kitap içeriği ve kavramlar hakkında görüş alışverişinde bulunacaktır.
  • Okuyan velilerimize küçük bir sınav yapılacak, en yüksek puanı alan velimize ödül verilecektir.
  • Katılan tüm velilerimize katılım belgesi verilecektir.

Katılım gösterecek tüm velilerimize teşekkür ederiz!