Değerli velilerimiz,

Sosyal medya hesaplarımız ve web sitemizi takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

ÇOCUK KULÜBÜ ADAY KAYIT LİSTESİNDE YER ALAN ÖĞRENCİLERİN KESİN KAYITLARININ YAPILMASI İÇİN ÖDEMELERİNİ EN GEÇ 5 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR YUNUS EMRE İLKOKULU ÇOCUK KULÜBÜ HESABINA YATIRMALARI GEREKMEKTEDİR. ÖDEME DEKONTLARINI MÜDÜR YARDIMCISI GÖKHAN IŞIK'A TESLİM EDİNİZ.

ÇERKEZKÖY HALKBANK ŞUBESİ

TR 79 0001 2009 3090 0016 0002 97

Şbt

Öğrenci devamsızlıklarını önlemek ve akademik başarıyı arttırmak adına okul ve sınıf kurallarımızı oluşturduk.

Şbt

Okuma yazma bilmeyen velilerimiz ve yabancı uyruklu öğrenciler halk eğiitm merkezi bünyesinde açılan kurslara yönlendirildi.

"Yaşadığımız Bölge ve Kültür Öğelerimiz" konulu sergimiz.

VELİLERİMİZİN BAŞVURULARI NETİCESİNDE OKULUMUZDA AÇILACAK OLAN KULÜPLER VE DERS PROGRAMLARI AŞAĞIDA SIRALANMIŞTIR.

Okulumuzda açılacak olan tekwando, akıl ve zeka oyunları, müzik korosu, folklor kulüplerine katılacak öğrencilerimizin velilerinin 26 Ekim Cuma gününe kadar okul idaresine başvuru formları ile müracat etmeleri rica olunur.

Dilek ve önerilerinizi yunusemreilkokulu59@hotmail.com adresine göndererek bize katkı sunabilirsiniz.