Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında 19.12.2023 Salı günü saat 19:23 - 20:23 arasında öğretmen, öğrenci, veli hep birlikte kitap okuyoruz!

Etkinliğimiz Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. İrfan DANIŞMAZ'ın katılımıyla gerçekleşmiştir.

Programda emeği geçen öğretmenlerimiz, velilerimiz, okul aile birliğimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Dünya Kuduz Günü kapsamında 23 sınıftaki öğrencilerimize okulumuz rehber öğretmenleri tarafından kuduz hastalığının önemi, korunma ve mücadele yolları noktasında bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Okulumuzdaki öğretmenlere ve hizmetlilere okulumuz rehber öğretmenleri tarafından bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Kuduz ile ilgili bilgilendirici ve önleyici afişler okulumuz koridorlarına asılmıştır.

Okulumuz Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları kapsamında büyük emeği geçen Rabia TİRYAKİ öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından;

-Okul öncesi Okul Kuralları Broşürü

-İlkokul Okul Kuralları Broşürü

-Okula Uyum Veli Broşürü hazırlanmıştır.

Birer örneklerini aşağıya bırakıyoruz.

Haz

Veli, öğrenci ve öğretmenlere yönelik olarak Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketleri (RİBA) uygulanmış olup çıkan sonuçlar doğrultusunda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için iki adet özel hedef seçilmiştir.

Bu doğrultuda;

Okul öncesi için "Sosyal Beceriler" ve "Zaman Yönetimi",

İlkokul için "Sınır Koyma" ve "Verimli Ders Çalışma Teknikleri" özel hedef olarak belirlenmiştir.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Kevser ALTAY'ın yürütmekte olduğu E-Twinning Nature Workshop Projesi sonlandıktan sonra tüm çalışmalar panomuzda sergilenmiştir.

Kevser öğretmenimiz ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ediyoruz!

May

Okulumuz öğretmenlerinden Kevser ALTAY, Portekiz ile ortak olarak yürütülen NATURE WORKSHOP isimli E-twinning projesinin üyesidir.

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla  kutlanmıştır.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce her yıl Türkiye geneli düzenlenen bu yıl 108. Yıl dönümü kutlanan Çanakkale 18 Mart Deniz Zaferi resim yarışmasında Çerkezköy Yunus Emre İlkokulu öğrencimiz

Berfu Canseven Türkiye 3. sü olmuştur.

Mrt

12 Mart  İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü kapsamında okulumuzda düzenlenen programda emeği geçen başta Ebru Öğretmenimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.