May

Okulumuz "Veliler Okuyor" projesi kitap söyleşisine katılan velilerimize katılım belgesi; kitap sınavı sonucunda dereceye giren velilerimize başarı belgesi ve ödülleri teslim edilmiştir.

Tüm velilerimize katılımları için teşekkür ederiz!

May

Yunus Emre Haftası okulumuzda tiyatro ve korolarla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Programda emeği geçen 4-E sınıfı öğrencilerimiz ve sınıf öğretmeni Münise UZUNGÖZ öğretmenimize teşekkür ederiz!

May

7-13 Mayıs Trafik Haftası'nda öğrencilerimize konferans salonunda eğitim verilmiştir.

May

Okulumuz rehberlik servisinin yürütmekte olduğu "Veliler Okuyor" projesi kapsamında Özgür Bolat'ın "Beni Ödülle Cezalandırma" adlı kitabını gönüllü velilerimiz okumuşlar, 28 Nisan 2022 tarihinde rehber öğretmenlerimiz Ayşenur SETDİBİ ve Merve BİÇER ile velilerimiz bir araya gelerek kitap söyleşisi gerçekleştirmişlerdir.

Ardından kitapla ilgili küçük bir sınav yapılmış olup en yüksek puanı alan üç velimize ödül verilecektir.

Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla, şenliklerle kutlandı.

Mrt

Öğrencilerimiz Karagöz ve Hacivat gölge oyununu eğlenerek izlediler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda düzenlenen törende emeği geçen 4/C sınıfı öğrencilerimize ve Kevser ALTAY öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Şehitlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Değerli öğretmenlerimiz,

Bu anket, memnuniyetinizin ölçülmesi amacıyla oluşturulmuştur.
Lütfen soruları eksiksiz olarak cevaplayınız.

Mrt

Okulumuzda 4 Mart Cuma günü saat 11.30'da ülkemizdeki tüm okullarla eş zamanlı olarak deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

28 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE KULÜP ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLIYOR. KULÜP GÜNLERİ VE SINIF LİSTELERİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

Şbt

Akademik başarı ve devamsızlık sorunu bulunan öğrencilerimiz ve velileri ile okul rehberlik servisi tarafından görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

Şbt

İlçemiz akıl ve zeka oyunları turnuvaları okulumuzda gerçekleştirilmiştir.