Ock

Okulumuz Z kütüphanesine Şehit Uzman Çavuş Nihat KARA'nın isminin verilmesi, spor salonu ve fen laboratuvarımızın açılışı; Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi GÜNLÜ, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet ÇETİN, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan FINDIK, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, hayırseverler ve protokol üyeleri tarafından yapılmıştır.

Maddi ve manevi destekte bulunan hayırseverlerimize, okul idarecilerimize, öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

OKULUM TEMİZ BELGESİ , HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ, ENFEKSİYONU ÖNLEME KONTROL KLAVUZU BELGELENDİRME PROGRAMI.

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERE YÖNELİK OLARAK EL YIKAMAM, HİJYEN DİŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

OKULUMUZDA TUTUM, YATIRIM VE YERLİ MALI HAFTASI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER TARAFINDAN KUTLANDI.

Şehit yakını Kemal KARA, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etmiştir. Öğrencilerimiz Kemal KARA'ya çiçek takim etmişlerdir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, okulumuz öğretmen ve  öğrencilerinin hazırlamış oldukları programla anıldı.

Programda emeği geçen öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Okulumuzda yapılacak olan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27/10/2022 tarihinde  saat 14.30'da okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Toplantıya bütün velilerimiz davetlidir

Okulumuzda bilgilendirme toplantısı yapılarak okul proje ekiplerimiz oluşturulmuştur.

Projeler için yıllık çalışma takvimleri hazırlanmıştır.

Eyl

2022-2023 Eğitim ve öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Okulumuzda ilköğretim haftası büyük bir coşkuyla kutlandı. Programa Çerkezköy Kaymakamı Sayın Nazmi GÜNLÜ, Belediye Başkanı Sayın Vahap AKAY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin GÜMÜŞ, İlçe Milli Eğitim Şübe Müdürleri, Okul Müdürleri, STK Temsilcileri ve öğrenci velileri katıldılar.

May

Öğretmen ve velilerden oluşturulan gönüllü grupların katılımı ile kurum kültürünün artırılmasına yönelik kitap okundu ve katılım belgeleri teslim edildi.